Στο χώρο αυτό καθένας μπορεί να περιγράψει κάποιο περιστατικό, προσωπικό ή κοινό, για το οποίο αναζητά περισσότερα στοιχεία ή πληροφορίες που λείπουν ή του διαφεύγουν. Για παράδειγμα τα άγνωστα πρόσωπα μιας παλιάς φωτογραφίας, μνήμες από μια εκδρομή με το σχολείο ή κάποια άλλη εκδήλωση, ένα γεγονός ,κτλ. Ακόμα να αναφερθεί σε ένα γεγονός, μια ιστοριούλα, ή μια εμπειρία που παρόμοιες έχουν ζήσει πολλοί άλλοι και με το χρόνο έχουν γίνει ευχάριστη ανάμνηση που μπορεί να αφορά κι άλλους.

Στείλτε μας λοιπόν κάτι που προσπαθείτε να θυμηθείτε, να εξηγήσετε ή να κάνετε γνωστό  !

John Wooden

Τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα για τους ανθρώπους που κάνουν το καλύτερο σύμφωνα με τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα.

Things turn out best for the people who make the best of the way things turn out.

****

"Αν δεν έχεις το χρόνο να το κάνεις σωστά,θα πρέπει να έχεις το χρόνο να το κάνεις ξανά".  Οι άνθρωποι ξεχνούν πόσο γρήγορα έκανες κάτι, αλλά θυμούνται πόσο καλά το έκανες).
"If youdon't have the time to do it right, you 'd better have the time to do it over".  (People forget how fast you did a job, but they remember how well you did it).

****

Η αποτυχία δεν είναι μοιραία, αλλά η αποτυχία να αλλάξουμε μπορεί να είναι.

Failure is not fatal, but failure to change might be.

John Wooden (1910-2010), Αμερικανός παίκτης και προπονητής του Μπάσκετ, γνωστός για τα απλά μηνύματα έμπνευσης στους παίκτες του.

John Wooden (1910- ), American basketball coach.

 Ελληνικός λαός
Θ. Κολοκοτρώνης
Τούτη η χώρα ούτε σιάζει ! ούτε χαλιέται !